22.06.2015

Шпинатные хлебцы
Spinach breads




На вид они может и не особо впечатляют, но на вкус -мягкие, без ярко выраженного вкуса. И бесспорно, полезные! Ведь там ни капли муки!

 Состав:
 - шпинат (небольшой пучок)
 - морковь (1 - 1, 5 средняя)
 - лук (1 маленькая луковица)
 - лен (1/2 стакана)
 - подсолнечные семечки (1/2 стакана)
 - чеснок (1 -2 зубчика)
 - мука расторопши, мак (1ст. л - необязательно)
 - специи, тыквенные семечки по вкусу и желанию

 Как вы уже должны были запомнить, семечки и лен предварительно замачиваем на несколько часов.

 Шпинат, лук, морковь, чеснок и замоченные семечки перемалываем в блендере. Добавляем в полученную массу специи и лен (можно его и перемолоть в общей массе, но лично мне нравится, когда семена целые и есть фактура).

Выкладываем слоем 5 - 7 мм на смазанную маслом пергаментную бумагу и сушим в дегидраторе 15 - 18 часов.
Приятного аппетита:)


In appearance they may not particularly impressive, but the taste is softy, with no clearly defined taste. And undeniably useful! After all, there is not a drop of flour!

 Ingredients:
 - Spinach (small bunch)
 - Carrots (1 - 1, 5 medium)
 - Onion (1 small onion)
 - Linen (1/2 cup)
 - Sunflower seeds (1/2 cup)
  - Milk thistle flour,  poppy (1st. L - optional)
 - Garlic (1 -2 cloves)
 - Spices, pumpkin seeds on the taste and desire

 As you should have to remember, flax and seeds pre-soaked for a few hours.

 Spinach, onion, carrot, garlic and soaked sunflower seeds mix in a blender. Adding to the resulting mass of spice and flax (you can grind it and in the mass, but personally, I like it when the whole seeds and eat invoice).

 Spread a layer of 5 - 7 mm on greased parchment paper and dry in the dehydrator 15 - 18 hours.
Bon appetit :)

Комментариев нет:

Отправить комментарий