Шпинатные хлебцы
Spinach breads
На вид они может и не особо впечатляют, но на вкус -мягкие, без ярко выраженного вкуса. И бесспорно, полезные! Ведь там ни капли муки!
Состав:
- шпинат (небольшой пучок)
- морковь (1 - 1, 5 средняя)
- лук (1 маленькая луковица)
- лен (1/2 стакана)
- подсолнечные семечки (1/2 стакана)
- чеснок (1 -2 зубчика)
- мука расторопши, мак (1ст. л - необязательно)
- специи, тыквенные семечки по вкусу и желанию
Как вы уже должны были запомнить, семечки и лен предварительно замачиваем на несколько часов.
Шпинат, лук, морковь, чеснок и замоченные семечки перемалываем в блендере. Добавляем в полученную массу специи и лен (можно его и перемолоть в общей массе, но лично мне нравится, когда семена целые и есть фактура).
Выкладываем слоем 5 - 7 мм на смазанную маслом пергаментную бумагу и сушим в дегидраторе 15 - 18 часов.
Приятного аппетита:)
In appearance they may not particularly impressive, but the taste is softy, with no clearly defined taste. And undeniably useful! After all, there is not a drop of flour!
Ingredients:
- Spinach (small bunch)
- Carrots (1 - 1, 5 medium)
- Onion (1 small onion)
- Linen (1/2 cup)
- Sunflower seeds (1/2 cup)
- Milk thistle flour, poppy (1st. L - optional)
- Garlic (1 -2 cloves)
- Spices, pumpkin seeds on the taste and desire
As you should have to remember, flax and seeds pre-soaked for a few hours.
Spinach, onion, carrot, garlic and soaked sunflower seeds mix in a blender. Adding to the resulting mass of spice and flax (you can grind it and in the mass, but personally, I like it when the whole seeds and eat invoice).
Spread a layer of 5 - 7 mm on greased parchment paper and dry in the dehydrator 15 - 18 hours.
Bon appetit :)
Комментариев нет:
Отправить комментарий